Dua Lipa straalt sterrenkracht uit in Lacy Ensemble tijdens Time100 Gala

De zangeres wordt geëerd als een van de meest invloedrijke mensen van Time100 voorafgaand aan de release van haar album ‘Radical Optimism’. De 28-jarige Britse singer-songwriter schitterde in een op maat gemaakte Chanel-jurk tijdens het Time100 Gala, dat donderdag 25 april in New York City plaatsvond.

Haar witte bloemenjurk van guipurekant was geborduurd met kristallen en aluminium ringen. Lipa’s look is geïnspireerd op look 43 uit de Métiers d’art 2023/24-collectie van het modehuis. Het ensemble bestond uit een diepe v-hals die naar een zwarte strik wees en een versiering van witte hars die vlak boven haar navel rustte, die zichtbaar werd door een kleine uitsnede. De zilverwitte kanten jurk liet ook de huid van de Grammy-winnaar van top tot teen zien.

Ze droeg een paar sierlijke diamanten ringen, evenals een halsketting met diamanten strengen die de twee uiteinden met elkaar verbond en tussen de diepe halslijn rustte. Lipa’s rode haar was gestyled in een uitbarsting met losse golven, en ze droeg een roze make-uplook van roze blos en donkerroze lipgloss, wat ook haar vurige haarkleur accentueerde.

Tot nu toe heeft ze drie singles uitgebracht, ‘Houdini’, ‘Training Season’ en ‘Illusion’. Ze maakte onlangs ook haar filmdebuut in Barbie uit 2023 (en droeg het Grammy-genomineerde nummer ‘Dance the Night’ bij aan de soundtrack van de film) en verscheen in 2024 in de actiekomedie Argyle.

error: Kopiëren mag niet!