Selena Gomez probeert gewaagde mode uit

Selena Gomez heeft een matrixmoment in een nauwsluitende leren look voor de Time100 Summit. De ster bracht serieuze cool-girl-energie in het geheel zwarte ensemble.

De 31-jarige zangeres en actrice woonde op woensdag 24 april de Time100 Summit in New York City bij in een op Matrix geïnspireerd, geheel zwart ensemble. De Only Murders in the Building-ster zag er cool uit als altijd in een oversized zwart leren jasje en een zwarte jurk met een leren korsetlijfje. Ze combineerde ze met zwarte pumps met open neus, zwarte cat-eye zonnebrillen en subtiele sieraden.

Op Instagram deelde styliste Erin Walsh dat de jurk van Gomez van Brandon Maxwell is en dat haar jasje Ducie London is. Het schouderlange haar van de ster was moeiteloos gestyled en ze had een chique en eenvoudige make-uplook.

Tijdens het evenement sprak Gomez schijnbaar over geruchten dat ze zou aftreden uit haar cosmeticalijn, Rare Beauty. “Ik denk niet dat ik ergens heen ga. Ik geniet hier iets te veel van”, zei ze tijdens een vraag-en-antwoordsessie op het podium, eraan toevoegend dat het bedrijf haar “trots en vreugde” is.

Het merk, dat in 2020 werd gelanceerd, zet zich in om het stigma rond geestelijke gezondheid te verminderen en doneert 1% van de omzet aan de ondersteuning van het Rare Impact Fund, dat jongeren toegang geeft tot geestelijke gezondheidszorg. “Ik wilde niet echt de cosmeticawereld betreden zonder een missie”, zei Gomez tijdens de Summit.

“Het was eigenlijk een droom die binnen dit merk werkelijkheid werd, en bovendien konden we hopelijk fatsoenlijke producten maken.” Ze vervolgde: “Ons doel is om gesprekken op gang te brengen, middelen aan te bieden en een platform te bieden waar individuen hun verhalen kunnen delen. We willen dat mensen weten dat geestelijke gezondheid belangrijk is en dat iedereen steun en medeleven verdient.”

error: Kopiëren mag niet!