Babyface en Usher worden geëerd tijdens de Apollo Spring Benefit 2024

Big Daddy Kane zal ook aanwezig zijn op het evenement, ter gelegenheid van het 90-jarig jubileum van de historische locatie. Adam Blackstone zal optreden als muzikaal leider. Een paar R&B-legendes, Babyface en Usher, zullen worden geëerd door het Apollo Theater in Harlem tijdens de jaarlijkse Spring Benefit op dinsdag 11 juni.

Babyface zal de eerste Legacy Award ontvangen. Usher ontvangt de Icon Award. “Ik ben nederig om de eerste Legacy Award te ontvangen”, zei Babyface in een verklaring.  “Al bijna een eeuw lang is het theater een constant symbool van uitmuntendheid op het gebied van zwart entertainment. Dus dat The Apollo mijn nalatenschap eer aandoet, voelt ronduit geweldig. Ik ben nederig om de eerste Legacy Award te ontvangen”, zei Babyface in een verklaring.

“Al bijna een eeuw lang is het theater een constant symbool van uitmuntendheid op het gebied van zwart entertainment. Dus dat The Apollo mijn nalatenschap eer aandoet, voelt ronduit geweldig.”

Blackstone won in 2022 een Primetime Emmy als muziekdirecteur van The Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show met in de hoofdrollen Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige, Eminem, Kendrick Lamar, 50 Cent.

Usher was headliner eerder dit jaar in de pauze van de Super Bowl in 2024, die het grootste publiek in de geschiedenis van het evenement trok. De Primetime Emmy-knikken van dit jaar, waarbij de rustshow van Usher een waarschijnlijke kanshebber is, worden op 17 juli aangekondigd.

error: Kopiëren mag niet!