Megan Fox neemt het op voor ’gepeste’ Love is Blind-deelneemster

Model Megan Fox heeft Love is Blind-deelneemster Chelsea Blackwell verdedigd, die in het programma beweerde dat mensen haar op het model vonden lijken. De deelneemster van het realityprogramma ontving veel kritiek op haar opmerking, omdat kijkers het niet met haar eens waren.

“Niemand verdient het om gepest te worden”, reageert Fox op de situatie. De 37-jarige Fox werd door veel mensen op het fragment gewezen, zo vertelt ze aan E! News.

“Nog nooit hebben zoveel mensen me een bericht gestuurd”, zegt ze. “Ik kijk zelf niet echt televisie.”

Andere bekende mensen spraken het model zelfs aan tijdens de uitreiking van de Oscars. “Ik heb het niet gezien, maar ik vind dat niemand het verdient om gepest te worden”, zegt Fox over het fragment. “Dat verdient ze echt niet. Mensen zijn veel te hard.” Fox vindt de overeenkomst tussen de twee wel degelijk kloppen.

error: Kopiëren mag niet!