Denzel Washington ziet er keurig uit in een blauwe pak 

Tijdens het filmen van een scène met Jeffrey Wright, zag Denzel er keurig uit in een blauwe pak, voor de nieuwe misdaadthrillerfilm ‘High And Low’ van Spike Lee in New York.

Spike Lee’s Engelstalige herinterpretatie van de gelijknamige misdaadthriller van Akira Kurosawa uit 1963 is momenteel in productie. Alle actie leek te draaien rond een blauw-zilveren auto die geparkeerd stond langs de kant van een straat die de aandacht van Washington trok.

De tweevoudig Academy Award-winnaar, 69, ziet er keurig uit in een blauw driedelig pak dat wordt gecombineerd met een wit overhemd en stropdas, blauwe sneakers en een coole donkere zonnebril. Uiteindelijk, na een korte wandeling naar de auto te hebben gemaakt, gaat de acteur op de achterbank zitten voor een gesprek met iemand, die Wright zou kunnen zijn, die ook werd neergeschoten in een andere scène toen hij uit de voorste bestuurdersstoel van datzelfde voertuig stapte.

Terwijl Washington met een grote, stralende glimlach en lege handen naar de auto loopt, verschijnt hij weer en stapt uit de achterbank met een grote bruine envelop in zijn hand. Het is ook gemakkelijk op te merken dat hij niet dezelfde stralende glimlach op zijn gezicht heeft als hij uit de auto stapt.

Op de drukke opnamedag kwam Wright ook in actie op straat, gekleed in een zwart trainingspak met een wit T-shirt, zwarte sneakers, een witte muts over zijn geschoren hoofd, terwijl hij een sikje droeg.

Lee (67), zou op verschillende punten verschijnen en zijn gedachten uiten over hoe hij wil dat een bepaalde opname eruit ziet, gekleed in een blauw jasje met een gebroken witte broek, een witte bril en een New York Knicks-pet over zijn korte haar. Hij had ook een koptelefoon om zijn nek, zodat hij de scènes waar ze aan werkten, kon afspelen.

error: Kopiëren mag niet!