Man (40) dreigt 29-jarige ex-vriendin te vermoorden en van brug te springen

De 29 jarige C.R. deed dinsdag april aangifte tegen haar 40 jarige ex-vriend L.B. Volgens de vrouw reed zij ongeveer een maand geleden samen met L.B. in zijn auti, toen hij plotseling bij een pension stopte. Daar zij pas 6 maanden in een relatie met hem was, weigerde zij uit te stappen om geslachtsgemeenschap met hem te hebben. 

Hij gaf haar daarop een harde klap in haar gezicht, liet haar uit de auto stappen waarna hij wegreed.

Zij maakte een einde aan de relatie en ging terug naar haar oude relatie, wat niet in goede aarde viel bij L.B. Hij kwam overdag en in de nachtelijke uren naar haar woning en bedreigde haar ettelijke malen met de dood en brandstichting. Ook deed hij haar werkplek aan om naar haar werktijden te vragen, waarna hij haar opwachtte. 

Via WhatsApp kreeg zij ook bedreigende uitlatingen waarbij de ex-vriend. haar kenbaar maakte dat hij haar zou vermoorden en dat hij daarna van de brug zou springen.

L.B. werd door de politie opgespoord en aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd hij in verzekering gesteld. De politie van Livorno heeft de zaak in onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!