36-jarige Braziliaanse verdachte drugssmokkelaar  Renan Pachecho de Oliveira gezocht door justitiële autoriteiten

De Procureur-Generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte Renan Pachecho de Oliveira, geboren op 31 december 1987 in Brazilië.

De man wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan overtreding van de Wet Verdovende Middelen en deelname aan een criminele organisatie. 

De verdachte wordt in verband gebracht met een drugszaak, waarin reeds een landgenoot is aangehouden. 

Bij de voortzetting van het strafrechtelijk onderzoek bleek dat de verdachte actief heeft deelgenomen aan de drugsuitvoer. Hij wordt vanwege zijn medeplichtigheid als de verstrekker/ronselaar gezien in deze drugszaak.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Narcotica Brigade op het telefoonnummer 404866 of 404747, het Command Center op 115 of bij de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!