Sportuitslagen: Vrouwenvoetbal en meer competitie actie in het weekend

Zondag 14 April – Een spannende reeks wedstrijden in de vrouwenvoetbalcompetitie en SML competitie, evenals een kritiek moment in de Concacaf Futsal groepsfase, markeerden het weekend met onvergetelijke actie en belangrijke resultaten.

Vrouwenvoetbal Competitie Uitslagen

In een reeks wedstrijden die zowel verrassingen als dominante overwinningen bracht, zagen fans intens competitieve actie over het hele speelveld. De uitslagen zijn als volgt:

• Robinhood vs. Inter Moengo Tapoe: Een nipte 0 – 1 overwinning voor Inter Moengo Tapoe, met beide teams die in de eerste helft geen doelpunten konden scoren.
  • Inter Para vs. Matta: Inter Para demonstreerde hun overmacht met een indrukwekkende 7 – 0 zege, waarbij ze al in de eerste helft een solide voorsprong van 3 – 0 opbouwden.
  • PVV vs. Evita: Een intense match die PVV zag zegevieren met een slanke 1 – 0 voorsprong, vastgehouden vanaf de eerste helft.

SML Competitie Spanning

In de SML competitie werden toeschouwers getrakteerd op wedstrijden die de rangschikkingen konden schudden en epische momenten brachten:

• SV Flora vs. Notch: Notch kwam als winnaar uit de strijd met een 0 – 2 overwinning, waardoor ze cruciale punten meenamen.
  • Transvaal vs. Inter Moengo Tapoe: Een duidelijke 3 – 0 overwinning voor Transvaal benadrukte hun kracht en samenhang als team.

Concacaf Futsal Groepsfase

Op de internationale scene, tijdens de groepsfase van de Concacaf Futsal, waren de resultaten intens en indrukwekkend:

• Costa Rica vs. Suriname: Costa Rica bewees hun kracht met een 3 – 1 overwinning tegen Suriname.
  • Haiti vs. Mexico: Een doelpuntrijke wedstrijd waarin Mexico domineerde met een 9 – 4 zege over Haiti.

Met de laatste groepswedstrijd van Suriname tegen Haiti vmaandag 15 april, staat Costa Rica aan de leiding van Groep A met 6 punten. Mexico volgt met 3 punten, terwijl Haiti en Suriname nog vechten voor hun eerste punten.