Voormalig WWE-ster ‘Shooter’ Tony Jones Overleden op 53-Jarige Leeftijd

Voormalig WWE-worstelaar ‘Shooter’ Tony Jones is op 53-jarige leeftijd overleden. Zijn heengaan is bevestigd door All Pro Wrestling, waarbij CEO Markus Mac een persoonlijk eerbetoon bracht aan Jones, die in de jaren 1998, 2001, 2003 en 2007 bij WWE verscheen. Jones laat een zoon achter, na het eerdere verlies van zijn dochter Selina op jonge leeftijd. De oorzaak van zijn overlijden is niet bekendgemaakt. In een verklaring prees All Pro Wrestling Jones als een liefhebbende vader en een gerespecteerd lid van de worstelgemeenschap. Markus Mac herinnerde zich Jones als een vijfsterrenvader en een geweldige vriend en sprak zijn diepste medeleven uit aan familie, vrienden en fans. Jones wordt herdacht voor zijn bijdrage aan de worstelwereld en als een toegewijde vader aan zijn overleden dochter Selina, voor wie hij regelmatig liefdevolle berichten deelde.

error: Kopiëren mag niet!