Wassenbeeld Justin Bieber onthuld door Madame Tussauds

Ter ere van zijn dertigste verjaardag afgelopen vrijdag liet de pop-superster een nieuw wassenbeeld naar zijn gelijkenis onthullen door Madame Tussauds. Het levensgrote Bieber-beeld, dat nu te zien is op de locatie van het museum in Hollywood, Californië, bevat verschillende details uit het echte leven die bij de muzikant passen – inclusief zijn nektatoeages en hetzelfde pufferjack en dezelfde outfit die hij droeg in zijn videoclip uit 2021 voor “Perziken.”

“De kaarsjes voor de dertigste verjaardag van Justin Bieber zijn niet het enige dat hier in de was staat”, schreef de toeristische attractie vrijdag op Instagram. “Biebers gloednieuwe wassen beeld heeft het podium betreden in Madame Tussauds Hollywood! Stuur JB hieronder je verjaardagswensen!”

Om deze gelegenheid te vieren organiseerde Madame Tussauds een verjaardagsfeestje voor zowel de echte Bieber als de nep-Bieber, waarbij fans werden uitgenodigd om langs te komen voor lekkernijen, selfies en muziek in Hollywood om de nieuwste toevoeging aan het museum in te luiden.

Het nieuwe wassenbeeld is slechts een van de vele die Madame Tussauds door de jaren heen heeft gemaakt als eerbetoon aan Bieber. Volgens de website van het museum zijn er wassenbeelden naar het voorbeeld van de popster te zien in musea over de hele wereld, in steden als Las Vegas, New York en Londen.

Zijn eerste wassenbeeld werd geïntroduceerd in 2011, met zijn toenmalige kenmerkende slappe haar en een tijdspecifieke outfit. Billboard meldde destijds dat het bijna vier maanden in beslag nam. Toen hij 30 werd, vierden Biebers vrienden en familie hem in lieve posts op social media.

Vrijdag wenste vrouw Hailey Bieber haar man een gelukkige zaterdag op Instagram door een handvol foto’s van het stel te delen, samen met erfenissen van een baby Justin.

Naast zijn mijlpaalverjaardag speelde Justin vorige maand zijn eerste soloset in meer dan een jaar in Drake’s History Club in Toronto, voorafgaand aan het NHL All-Star Weekend van 2024. Het optreden bevatte hits als zijn remix van SZA’s ‘Snooze’, My World 2.0-singles ‘Eenie Meenie’ en ‘Baby’, en recentere hitparades als ‘Peaches’, ‘Hold On’ en ‘Ghost’.

error: Kopiëren mag niet!