Rihanna geboekt voor ‘duurste trouwfeest van de eeuw’

Rihanna (36) is dan misschien wel bereid om tijd vrij te maken voor een optreden op een bruiloft, maar daar vraagt de zangeres dan ook wel een aanzienlijke prijs voor. “Ze rekent minstens 5 miljoen dollar (4,6 miljoen euro) voor een optreden.”

Een stevig prijskaartje, maar daar lijkt een van de rijkste mannen van Azië, Mukesh Ambani, niet lang over na te moeten denken. Hij heeft de zangeres geboekt voor de pre-huwelijksfestiviteiten van zijn geliefde zoon. De familie heeft daarvoor dus meer dan 5 miljoen dollar betaald. Mukesh organiseerr dan misschien ook wel het duurste trouwfeest van de eeuw. De bruiloft zelf staat gepland voor juli, maar de kosten van de festiviteiten voor het huwelijk – die drie dagen duren – bedragen alleen al 129 miljoen dollar (119 miljoen euro) in totaal.

Er zijn daarnaast ook tal van beroemdheden uitgenodigd, waaronder Ivanka Trump en Bill Gates. “Ze hebben alles uit de kast gehaald. Als de familie iets organiseert, doen ze het groots”, klinkt het bij een bron aan de ‘Daily Mail’.

Het is niet de eerste keer dat de familie groots uitpakt voor huwelijksfestiviteiten. Bij het huwelijk van hun oudste dochter lieten ze bijvoorbeeld Beyoncé in 2018 optreden, waar destijds een flink prijskaartje aan hing van maar liefst 6 miljoen dollar (ongeveer 5,5 miljoen euro).

error: Kopiëren mag niet!