Zendaya is altijd het best gekleed op de rode loper

Zendaya woonde de Met Gala elite-inzamelingsactie bij en droeg een hoog-laag zwart-rode jurk met een lange sleep. Een merk voor het thema, China: Through The Looking Glass, had de zwarte top een diepe halslijn terwijl de rode rok stemmige zonnen bevatte. De van Oakland afkomstige, droeg een sprookjesbruidenensemble tijdens Glamour’s Women Of The Year-evenement in Los Angeles.

Zendaya droeg een zijden witte mini-T-shirtjurk met een uitlopende rok. Ze combineerde de look met gegolfde, doorschijnende blush handschoenen.

Zendaya ging voor een aardse sfeer bij de TV Movie and TV Awards, terwijl ze een doorschijnende groene jurk van volledige lengte met kralenbloemen aantrok.

Ze woonde de grote opening van het Nita Mukesh Ambani Cultureel Centrum bij terwijl ze een sexy, sterrenkijkende Lehenga Choli droeg. Zendaya heeft het talent, de persoonlijkheid, het uiterlijk en het gevoel voor stijl! Jaar na jaar wachten fans reikhalzend uit naar de komst van de Euphoria-ster op rode loper-evenementen, omdat ze een van de weinige beroemdheden is die altijd het best gekleed is.

De Emmy-winnares trok de aandacht tijdens de première van Dune: Part Two in februari 2024. Voordat ze van outfit wisselde, liet Zendaya haar fantastische troeven zien in een Mugler-robotpak uit het archief van 1995. Of het nu een modeshow is of een met sterren bezaaide fondsenwerving, Zendaya zorgt ervoor dat ze zich kleedt voor de rol en in de beste ensembles terechtkomt.

error: Kopiëren mag niet!