Man (31) opgepakt voor bedreiging en belaging vrouw

De 31-jarige M.H. is 22 februari door het Regio Bijstand Team Paramaribo aangehouden voor bedreiging en belaging.

Sinds 2021 tot heden had de man een relatie met aangeefster M. De relatie werd in die tijd meerdere malen stopgezet, maar beide partijen hielden contact met elkaar, waarbij de relatie een knipperlichtrelatie werd. Vanaf dit jaar werd de vrouw door M.H. bedreigd door haar steeds klem te rijden in het verkeer en haar kenbaar te maken dat hij haar omver zal rijden indien hij haar tegen komt. 

Nadat de man de aangeefster in februari weer klem reed en haar kenbaar maakte dat hij alles eraan zou doen om te voorkomen dat zij een goede man zou kunnen vinden en dat hij niets te verliezen heeft, deed de vrouw aangifte omdat zij vreesde voor haar leven.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd de man in verzekering gesteld. De zaak is in onderzoek bij de politie van de afdeling Huiselijk Geweld Munder.

error: Kopiëren mag niet!