Bromfietser (23) doodgereden op Garnizoenspad door automobilist die na aanrijding doorreed

De 23-jarige bromfietser V.K. is zaterdag 19 mei door een automobilist dodelijk aangereden op het Garnizoenspad. De politie van het politiebureau Jarikaba kreeg de melding van een aanrijding tussen een personenauto en een bromfiets, waarop agenten naar de locatie gingen voor onderzoek. 

Daar aangekomen werd het slachtoffer V.K., die geen teken van leven meer vertoonde, aangetroffen. Een arts stelde officieel de dood van de bromfietser vast. De jongeman blijkt een rekruut van politie te zijn geweest die stage liep op het politiebureau Calcutta.

De automobilist is na de aanrijding doorgereden en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. Het is vooralsnog onduidelijk hoe de aanrijding heeft plaatsgevonden.

Het lichaam van V.K. is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen.

De politie doet een beroep op de samenleving om alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de doorrijder, door te spelen via het Command Center 115, de gratis tiplijn 179 en of bij het dichtstbijzijnde politiebureau.

error: Kopiëren mag niet!