Kiara Advani zwanger? 

Fans speculeren nadat ze haar groeiende buik hebben gezien tijdens Satyaprem Ki Katha-promoties. Men vraagt: “We kunnen allemaal de bult zien, toch?” 

Netizens zijn ervan overtuigd dat Kiara Advani haar eerste kind met echtgenoot Sidharth Malhotra verwacht, omdat ze dus een babybultje zien. Na het proeven van een grote kaskraker met Bhool Bhulaiyaa 2, zijn Kartik Aaryan en Kiara Advani helemaal klaar om hun magie opnieuw te spellen. Het acteursduo zal binnenkort het witte doek regeren met hun kameraadschap in hun aankomende film ‘SatyaPrem Ki Katha’. 

Geholpen door Sameer Vidwans hebben de hoofdrolspelers de film uitgebreid gepromoot. Maar voorafgaand aan de release haalt Kiara om verschillende redenen de krantenkoppen. Kiara en Kartik waren onlangs in Jaipur voor de promotie van de film.  

Een foto van hun recente uitje doet echter om schokkende redenen de ronde op internet, omdat netizens denken dat de actrice zwanger is. Kiara trouwde op 7 februari in Rajasthan met haar Shershaah-co-ster Sidharth Malhotra tijdens een dikke bruiloft. 

error: Kopiëren mag niet!