Vicky Kaushal had Katrina Kaif kunnen ontmoeten in Jab Tak Hai Jaan

Vicky Kaushal is sinds 2012 actief in de showbizz, maar het was Uri: The Surgical Strike dat van de ene op de andere dag een sensatie van hem maakte. De geschiedenis van de cinema zal ‘How’s The Josh’ nooit vergeten en de game-wisselaar die het bleek te zijn voor Yami Gautam, Aditya Dhar en het hele team samen met de hoofdrolspeler.

Maar, wist je dat hij ook deel uitmaakte van Jab Tak Hai Jaan? Jab Tak Hai Jaan is een romantisch drama uit 2012 met Shah Rukh Khan, Katrina Kaif en Anushka Sharma in de hoofdrollen. De film bleek een superhit-affaire te zijn aan de kassa met collecties van 120,65 crores. Het werd geregisseerd door Yash Chopra en AR Rahman droeg de uitzonderlijke muziek.

Vicky Kaushal was voor het laatst te zien in Zara Hatke Zara Bachke, Hij ontmoette in de hoofdrol Sara Ali Khan.  

Vicky Kaushal had ook auditie gedaan voor de rol van de vriend van Shah Rukh Khan in Jab Tak Hai Jaan. Maar de film belandde uiteindelijk in de poes van Sharib Hashmi, omdat de makers vonden dat de echtgenoot van Katrina Kaif niet geschikt was voor de rol. Het lot had duidelijk zijn eigen plannen en het was de bedoeling dat Vicky op zijn eigen manier zou schitteren. Bovendien was er een speciale ontmoeting gepland voor zijn ontmoeting met Katrina Kaif! Op professioneel vlak zal Vicky Kaushal de volgende keer te zien zijn in Sam Bahadur.  Hij heeft ook The Great Indian Family in de pijplijn, samen met een paar andere nog aan te kondigen films.

error: Kopiëren mag niet!