Abhishek Bachchan is “erg beschaamd” om Batman van Bollywood te worden genoemd

In een recente chat sprak Abhishek Bachchan openhartig over Apoorva Lakhia die hem de Batman van Bollywood noemde en wat hij ervan vindt. Abhishek Bachchan behoeft geen introductie. De acteur heeft de afgelopen 20+ jaar het publiek vermaakt met optredens op het grote scherm en digitale optredens en heeft miljoenen fans over de hele wereld.

Jr. Bachchan zei onlangs echter dat hij ‘erg beschaamd’ is na de verklaring van filmmaker Apoorva Lakhia dat als Bollywood-sterren allemaal superhelden zijn, de ‘Dhoom’-acteur Batman is. Abhishek werkte samen met Apoorva in de film Mumbai Se Aya Mera Dost uit 2003.  Na deze verklaring die vorige maand de krantenkoppen haalde, heeft de acteur verteld hoe hij het voelt om het te horen. 

Tijdens een recente interactie reageerde Abhishek Bachchan op filmmaker Apoorva Lakhia die hem de Batman van Bollywood noemde. De ‘Dasvi’-acteur zei: “Ik schaam me erg. Apu (Poorva) is familie voor mij. Vanaf de eerste keer dat we elkaar ontmoetten, toen hij Mumbai Se Aaya Mera Dost kwam pitchen tot nu, werd hij meteen familie. 

Hij maakt al meer dan 20 jaar deel uit van mijn leven. Hij is een naaste medewerker van mij, hij is net als mijn oudere broer. Hij maakt deel uit van elke gedenkwaardige gebeurtenis in mijn leven – of het nu gaat om mijn bruiloft of de geboorte van mijn dochter of welke mijlpaal dan ook.  Hij wordt ook thuis als familie beschouwd.Dus ik denk dat zijn emoties jegens mij hem dat hebben laten zeggen.”

error: Kopiëren mag niet!