60-jarige Chitrawatie Mahabier al sinds 18 april vermist

Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit van het Korps Politie Suriname verzoekt de opsporing van de vermiste Chitrawatie Mahabier, geboren op 19 januari 1963 in Suriname en wonende aan de Condorstraat nr. 72 in het district Paramaribo.

De vrouw heeft voor het laatst telefonisch contact gehad met haar neefje gehad op dinsdag 18 april en sindsdien is niets meer van haar vernomen. Haar grijze Toyota Vitz met als volgnummer 26-24 WP is nergens te bespeuren.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Kapitale Delicten van de politie via de telefoonnummers 403645, het Command Center via 115 of bij de dichtstbijzijnde politiepost.

Dagblad Suriname berichtte op 18 mei al uitgebreid over deze vermissingszaak.

error: Kopiëren mag niet!