60-jarige Chitrawatie Mahabier al drie weken vermist

Chitrawatie Mahabier, ook bekend als Chitra, en weduwe van Ramgolam “Boyke”, is al 3 weken vermist. Op 24 april is er voor het laatst telefonisch contact met Chitrawatie geweest. 

In een gesprek met Dagblad Suriname, zegt het neefje van Chitrawatie, V.B., dat de oudere zus van haar voor het laatst contact met haar heeft gehad op 24 april. Chitrawatie is 60 jaar en woonachtig aan de  Condorstraat 72 te Leonsberg. V.B. geeft aan, dat zijn tante alleen woont. Toen de familie merkte dat zij na 2-3 dagen niet meer actief was op WhatsApp en niets van zich liet horen, hebben zij er werk van gemaakt om haar thuis op te zoeken. Naar zeggen van V.B. was Chitrawatie niet thuis en haar auto ook niet. De familie besloot toen nog een dag te wachten om te kijken of zij toch nog thuis zou komen. V.B. heeft daarna aangifte van verrmissing bij de politie gedaan. 

De familie kan Chitrawatie niet telefonisch bereiken, omdat haar mobiele telefoon uitgeschakeld is. Aan V.B. is gevraagd of het eerder is voorgekomen dat Chitrawatie van huis is geweest. Hierop zegt hij, dat voor zover hij weet, zijn tante niet lang weg bleef. “Ze ging bijvoorbeeld voor een dag logeren bij een familielid of kennis.” Ook is aan V.B. de vraag gesteld of de vrouw te kampen heeft met gezondheidsproblemen. V.B. zegt, dat dit niet het geval is, tot zover bij de familie bekend is. 

De familie heeft geen idee waar Chitrawatie zich zou kunnen bevinden. Het blijft maar een raadsel, zegt V.B. Volgens V.B. moet de politie nog bezig zijn met het proces voor het plaatsen een opsporingsbericht. 

Het voertuig van de vrouw is een grijze Toyota Vitz met het kentekennummer 26-24 WP. Chitrawatie heeft een lichte huidskleur, zwart golvend haar, een mollige postuur en is ongeveer 1.55 meter lang. Indien men enige tip heeft over deze vrouw kan er telefonisch contact worden opgenomen met de politie Geyersvlijt via het nummer 451677 of met de familie op het nummer 08541649.

SK

error: Kopiëren mag niet!