Bromfietser (21) gewond te Nieuw Nickerie na te zijn aangereden door uit inrit de weg op rijdende auto

Agenten van het politiebureau Nieuw Nickerie hebben zondag 28 mei het rijbewijs van de 30-jarige automobilist ingevorderd. Hij had die dag een bromfietser aangereden op de Fredericiweg in het district Nickerie.

De politie heeft geconstateerd. dat de automobilist vanuit een inrit van een appartement achteruit de weg opreed. Bij die gelegenheid reed hij de 21-jarige bromfietser A.S. aan, die vanuit oostelijke richting kwam. Door de klap kwam de bromfietser tegen de rechter achterportier van de auto aan en liep zware letsels op. In een ambulance werd de gewonde bromfietser afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum (MMC), 

Beide voertuigen hebben materiële schade en zijn ter algehele keuring door de politie in beslag genomen. Het rijbewijs van de automobilist, die niet onder invloed van één of ander bedwelmend middel verkeerde, is ingevorderd. 

Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en is na overleg met het Openbaar Ministerie heengezonden.

error: Kopiëren mag niet!