Wanneer plastische chirurgie ERG fout gaat: als Madonna’s ‘onherkenbaar’

Het is geen geheim dat veel van de slimste sterren van Hollywood geweldige maatregelen hebben genomen om hun jeugdige uiterlijk te behouden terwijl ze ouder worden – maar veel van hen hebben bewezen dat te ver gaan tot rampzalige resultaten kan leiden.

Door de jaren heen heeft de wereld toegekeken terwijl enkele van de beroemdste gezichten in de branche voor onze ogen drastisch veranderden – dankzij mislukte cosmetische ingrepen of gewoon overdreven plastische chirurgie.

Op zondag werd Madonna de nieuwste ster die woedend onder de loep werd genomen vanwege haar uiterlijk nadat ze naar de Grammy Awards stapte met wat veel fans omschrijven als een ‘onherkenbare’ look.

De 64-jarige hekelde later de kritiek op haar uiterlijk in een lange Instagram-post en beschuldigde opmerkingen over haar uiterlijk van ‘leeftijdsdiscriminatie en vrouwenhaat’.

Ze stond er ook op dat elke ‘vervorming’ van haar gezicht op het podium te wijten was aan het feit dat ze werd gefilmd met een ‘camera met lange lens’ die haar uiterlijk veranderde.

error: Kopiëren mag niet!