Opsporing en aanhouding gelast van Joël ‘Bordo’ Martinus en Clifton ‘Keppie’ Jongaman

De Procureur-Generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte Joël Timotheus Martinus, alias “Money Hond” of “Bordo”. geboren op 11 februari 1982 te Marowijne en wonende aan de Hannaslustweg # 227 in het district Wanica.

‘Bordo’ wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan moord, medeplegen/ medeplichtigheid tot moord; doodslag, medeplegen/ medeplichtigheid aan doodslag; bedreiging met misdrijf; deelneming criminele organisatie, overtreding Wet Verdovende Middelen en overtreding Wet Money Laundering.

De man is vuurwapen- en vluchtgevaarlijk.

Eveneens gelast de Procureur-Generaal bij het Hof van Justitie de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte Clifton “Keppie” Jongaman, geboren op 18 september 1987 te Frans-Guyana en wonende aan de Balistraat # 03 te Moengo in het district Marowijne.

Hij wordt ook ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan moord, medeplegen/ medeplichtigheid tot moord; doodslag, medeplegen/ medeplichtigheid aan doodslag; bedreiging met misdrijf; deelneming criminele organisatie, overtreding Wet Verdovende Middelen en overtreding Wet Money Laundering.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachten wordt verzocht om contact te maken met de politie van de Unit Cold Case via het telefoonnummer 402134, het Command Center via het verkorte nummer 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!