Voetganger (57) dodelijk van achteren geschept door auto te Hanna’s Lust

De 57-jarige voetganger Frans van Dragt is op maandag 21 november dodelijk aangereden door een personenauto op de Mirdanweg te Hanna’s Lust ter hoogte van pand no.13.

Medewerkers van de Verkeersunit van Regio Midden van het Korps Politie Suriname gingen na de melding van een aanrijding met dodelijke afloop naar de locatie voor onderzoek. Bij aankomst troffen de agenten het slachtoffer, dat geen teken van leven meer vertoonde, op de langs de weg lopende zuidelijke berm aan. Een arts stelde officieel de dood van de man vast.

Gebleken is dat een 25-jarige automobilist in dezelfde richting als de voetganger liep over de Mirdanweg reed. Hij kwam vanuit het westen en reed richting het oosten. Op een bepaald moment reed de automobilist Van Dragt van achteren aan. De voetganger was vrijwel op slag dood. 

De automobilist, die geen links verkeer had gehouden, is in het bezit van een geldig rijbewijs en was niet onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.

Het lichaam van Frans van Dragt is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen

error: Kopiëren mag niet!