Artiesten duo “Gekke Klik” en “Swarvoe” brengt nieuwe song uit

In een onlangs gevoerd gesprek met het artiestenduo, “Gekke Klik” en “Swarvoe”, is aan het licht gekomen, dat deze een nieuwe song heeft uitgebracht. Zeer enthousiast en zelfverzekerd delen de heren de details van het nieuw product in een gesprek. 

De titel van het nummer is “Zo Lekker Remix” en is een ode aan de vrouw. Op de vraag, waar de inspiratie van “Zo Lekker Remix” komt, geven ze aan dat de ingeving kwam tijdens een avondje stappen. “Hoe het bij andere artiesten werkt weten we niet, maar wij kunnen uit dagelijkse ervaringen en gebeurtenissen onze concepten halen”, zegt “Gekke Klik”.

“De mooie dames die we op we op die bewuste avond zagen, zijn het fundament van deze song. Hetgeen we hebben ervaren is in de muziek verwerkt. Het is de bedoeling dat men een goed gevoel krijgt wanneer men dit nummer beluistert. Vooral wanneer men zich in een feeststemming bevindt.” 

De zelfgeproclameerde jonge veteranen in de muziek geven aan, dat zij al tijden aan de weg aan het timmeren zijn. Volgens “Swarfoe en Gekke klik” zijn ze merendeels achter de schermen bezig geweest met de muziek. Het is een besluit van hen beiden geweest om na lange tijd een nummer uit te brengen en dat is dus “Zo Lekker Remix” geworden.

De release van dit nummer voelt aan als overwinning na zoveel tegenslagen. Het lijkt allemaal mooi van buiten, maar het is zeker geen makkelijke taak om je een weg te banen naar de top”, zegt “Swarvoe”.  Nu daar ze zich comfortabel genoeg voelen om de muziek uit te brengen, kan het publiek veel meer gaan verwachten.

error: Kopiëren mag niet!