VHP structuren Saramaccapolder staan achter benoeming Narain als dc Wanica Zuid-Oost

De heer Mahinder Jogi, tevens Assembleelid van de VHP, heeft zijn mening kenbaar gemaakt het niet eens te zijn met de benoeming van Bholanath Narain tot districtscommissaris van Wanica Zuid-Oost.

Maar, dat is slechts een mening van een persoon, maar wij van de structuren van de VHP in het district Wanica, ondersteunen en staan volledig achter het besluit van de president van de Republiek Suriname Z.E. Chandrikapersad Santokhi om de heer Bholanath Narain te benoemen tot districtscommissaris van het commissariaat Wanica Zuid-Oost. 

Dit besluit is dan ook op de laatstgehouden structuren vergadering van de ressorten Saramaccapolder en Kwatta op 21 augustus door de president bekend gemaakt en unaniem geaccepteerd.

De heer Bholanath Narain heeft enorm veel gepresteerd voor de partij. Hij beschikt ook over de nodige ervaring en kunde om op districtsniveau zijn bijdrage te kunnen leveren om te helpen de sociaal -economische crisis in het land aan te pakken.

Bij deze gaat het vooral om de aanpak op plaatselijk niveau van- en stimulering van de productie en andere bedrijvigheid in het district.

Wij, structuren van de VHP in het district Wanica, vinden de heer Bholanath Narain zeer geschikt voor deze functie en vragen de president om zijn beëdiging op zo kort mogelijke termijn te doen plaatsvinden.

Namens de VHP-structuren van het district Wanica,

 1. Ramsukul Rabinderpersad
 2. Ramsukul Sarwan 
 3. Ramdhiansing Nora 
 4. Mevr. Pengel 
 5. Phoeldjari Mukesh
 6. Ramsukul Shiva
 7. Koorndijk Lloyd
 8. Mohamadali Erwien
 9. Bhagwandin Vinesh
 10. Gadjoe Irene
 11. Pinas Tine
 12. P. Bissumbhar
 13. N. Barhoe
 14. H. Narain
 15.  R. Ramdjan
 16.  S. Goerdayal
 17.  R. Rathipal
error: Kopiëren mag niet!