SLM garandeert continuering van haar vluchten

“Surinam Airways is de afgelopen periode en dagen geconfronteerd geraakt met zoals dat in luchtvaartjargon wordt gezegd, “zware turbulentie”. Gelet op de huidige ontwikkelingen binnen het bedrijf zijn er vanwege de regering en het Openbaar Ministerie (OM) verscheidene onderzoekingen gelast.” Zo begint een vrijdagmiddag 26 augustus uitgebracht communiqué van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM, naar aanleiding van de meest recente ontwikkelingen binnen de leiding van de SLM.

“In de Raad van Ministers van 24 augustus werd door president Chandrikapersad Santokhi besloten, dat Vice-President Operations, Steven Gonesh, gedurende een periode van twee maanden zal fungeren als waarnemend CEO. De heren Captain Steven Gonesh, Vice-President Operations / Accountable Manager, John Vrede mr. drs. en Santosh Baidjoe MMA.BBA zijn hierbij aangewezen om deel uit te maken van het interim managementteam. Tevens is het raadslid Ganesh Laigsingh aangesteld als waarnemend President Commissaris”, zo laat de SLM weten.

Ondanks de huidige ontwikkelingen wenst de SLM te benadrukken, dat de vluchtuitvoering naar de verschillende bestemmingen gegarandeerd is, het een en ander met de toegezegde ondersteuning van de aandeelhouder, en dat het reizend publiek normaal volgens het uitgegeven vliegschema wordt vervoerd.

“Surinam Airways betreurt deze situatie, maar wenst aan te geven dat zij met het vertrouwen van haar passagiers, eenheid onder haar werknemers en met vereende krachten zal blijven werken aan het voortbestaan van het bedrijf.”

error: Kopiëren mag niet!