No Merxi, populaire muziekformatie met vier artiesten in de frontlinie

De populaire muziekformatie No Merxi heeft een wijziging ondergaan voor wat betreft de frontlinie van de band. De band heeft een nieuw lid verwelkomd in de persoon van de bekende Surinaamse zangeres Sharon Ravenberg. 

De artiesten Pravesh Mathoera, Ryan Abdoelaziz, Wienesh Chedie en Sharon Ravenberg vormen dus momenteel de frontlinie. De overige leden zijn drummer Ashwin Malhoe, percussionist Ricky Ramdin, op de basgitaar Roy Baitali, keyboards Reehan Baitali en op gitaar Randy Tjokroredjo. De geluidstechnicus is Anand Ramanand. 

No Merxi tracht steeds bij elke boeking te zorgen voor een onvergetelijk optreden. Onder management van Rick Dhanai functioneert de band. De muziekformatie is zich ook druk aan het voorbereiden op een tour richting Nederland in 2023. 

No Merxi (NMX)

No Merxi (NMX) is opgericht op 24 oktober 2013. De naam is afkomstig van de Engelse term No Mercy en betekent letterlijk vertaald, geen genade. De muziekformatie heeft een gevarieerd repertoire bestaande uit verschillende stijlen waaronder zouk, bubbling, reggae, salsa, merengue, bachata, twist, bollywood, kaseko en soca.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!