Rochana Balgobind in Suriname voor show “a unique gala night”

N-Joy Jewels in samenwerking met Real Life Entertainment is klaar voor de show “a unique gala night”. De organisatie belooft in gesprek met Dagblad Suriname, dat het een show wordt vol entertainment en zoals de naam zegt, een unieke gala night.

De talentvolle jonge zangeres Rochana Balgobind uit Nederland is al aangekomen in Suriname en kijkt ernaar uit om het Surinaams publiek te mogen entertainen. Asif Ali uit India, artiesten uit de muziekformatie Freestyle, Class-X, Prianka Parohi, Dj Insane zullen het aanwezige publiek in het Assuria Event Center ook entertainen. Het programma op 9 juli zal geleid worden door Mc Ray-D.  De artiesten zullen ook songs van wijlen zanger-componist KK, Krishnakumar Kunnath, ten gehore brengen.

Het publiek mag een unieke show met een mooi concept verwachten, aldus Akash Patti in gesprek met Dagblad Suriname. 

Rochana Balgobind

Zangeres Rochana Balgobind heeft inmiddels al een aantal songs met videoclips op haar naam staan. De 17-jarige is dochter van Suresh Balgobind. Zij verkreeg haar bekendheid in Suriname met het muziekproject The Chutney Caribbean Mashup. Rochana heeft hierbij samen gezongen met haar vader. Vervolgens heeft zij een aantal clips gelanceerd en is een samenwerking aangegaan met SaReGaMa Records. De zangeres is official artiest onder contract bij SaReGama Records in Nederland.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!