KhannaMusic Rockband opgericht in België door Radjesh Jagroep

De musicus van Surinaamse afkomst Radjesh Jagroep, meer bekend als Khanna, heeft de muziekgroep KhannaMusic Rockband opgericht in België. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Jagroep. 

Hij is 5 jaren geleden verhuisd naar België. Muziek is zijn passie en dat is ook te merken in Europa. Hij heeft een eigen professionele muziekformatie genaamd, Khannamusic Rockband. De muziekgroep heeft behalve Nederland ook in België fans en klanten. Samen met zijn twee zoons en andere muziekvrienden, die ook geboren zijn in Suriname, heeft de musicus een complete band. De roots is Surinaams en daar houden de Nederlanders van, nonstop muziek op de dansvloer. Ze zijn de eerste hindoestaanse muziekformatie in België.

De band bestaat uit 7 leden: manager en geluidstechnicus Akaash Jagroep, bandleader en drums Ritesh Jagroep, muziekleader, toetsenist en hoofdzanger Radjesh Jagroep, dholak en spd  Goeroe Harpal, bassist Vijant Badjalala,  Shai Kalicharan als slag toetsenist en 2de basist en de zangers Satish Chotkoe en Brian Jagroep. 

Een bijzondere dank gaat uit naar alle sponsoren die er toe hebben geleid dat de band optredens heeft met eigen muziekinstrumenten en geluidsinstallatie. KhannaMusic Rockband is inmiddels bekend onder de hindoestaanse gemeenschap en heeft heel veel boekingen, aldus Khanna in gesprek met Dagblad Suriname. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!