Ricky Sewsaran lanceert album ‘Dil Ki Awaaz’ part 2

Zanger Ricky Sewsaran heeft gewerkt aan het album ‘Dil Ki Awaaz’ part 2. In gesprek met Dagblad Suriname zegt Sewsaran, dat het album inmiddels al verkrijgbaar is bij Satish Music center.

Nadat het album ‘Dil Ki Awaaz’ goed werd ontvangen kwam het idee voor ‘Dil Ki Awaaz’ part 2.  ‘Dil Ki Awaaz’ part 2 telt twaalf songs waaronder ‘Do kadam tum bhi chalo’ en ‘Hum bhool Gaye har baat’. Ook part 2 heeft alleen maar golden oldies. De artiest blikt terug op een heel goede samenwerking met Satish Music center en Djwala Lachman. De liederen zijn opgenomen en mastered in de bekende Djwala Studios. 

Ricky Sewsaran behoort tot de Surinamers met talent. Hij heeft in zijn jeugdjaren kennisgemaakt met muziek. Wijlen (adja) grootvader gevolgd, die was baithak gana zanger en ook heeft hij van wijlen vader Radjen Sewsaran veel geleerd. Daardoor is hij terechtgekomen in de omroepwereld. Sewsaran verklapt, dat hij nooit muziek- of zanglessen heeft gevolgd.

“Het komt gewoon uit mezelf, het is mijn grootste hobby”, zegt Sewsaran. De artiest is gebonden aan muziekgroep Ek Sitara Baithak Power als bongo, spd speler en zanger.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!