Zangeres Tally vertelt over haar nieuwe release

Zangeres Tally, geboren als Talitha Tauwnaar, is in de muziekwereld gaan groeien tot een solo popartieste. In gesprek met Dagblad Suriname vertelt zij het volgende over haar carrière. 

“Vanaf kleins af aan zong ik al musical liedjes mee. Ik wilde altijd een musicalster worden en zag mezelf al shinen op een groot podium. Ik maakte altijd mijn oma wakker terwijl ze een middagdutje deed om liedjes met mij mee te zingen. Zo fanatiek was ik; zingen is mijn grote liefde. In 2016 besloot ik me volledig te gaan focussen op muziek. Ik kwam in contact met een oude vriend van mij die housemuziek maakt. Hij maakte met mij mijn eerste officiële single “My Reflection” hierna ging alles vanzelf rollen en tekende ik in 2019 mijn eerste platendeal bij het grote Nederlandse label Roq N Rolla. “My Reflection” was ook in de hitlijst voor Radio10 en wordt nog steeds afgedraaid in Suriname, dat is heel erg leuk”, zegt Tally met een lach.

De artieste staat open voor samenwerkingen met songwriters en producers. In de toekomst belooft Tally ook samenwerkingen te doen met andere artiesten.

“Het publiek mag oneindig veel verwachten. Ik ben pas begonnen met de wereld te laten zien wie Tally is. Ik wil straks de hele wereld over touren met mijn eigen Tally show en dat de hele zaal mijn liedjes meezingt. Ik sta voor gelijkheid en liefde. Dit zal het publiek ook voelen op het moment dat ze een show van mij ervaren. Dit jaar staan er weer nieuwe toffe singles in de planning die ook echt geweldig zullen zijn”, benadrukt de zangeres.

Nieuwste nummer ‘Free’

Over haar nieuwste release ‘Free’ vertelt de zangeres: “Mijn vaste producers 2CRE8 hadden het idee van deze song klaar liggen en vonden mij de perfecte artieste om het te zingen. Het was één van de mooiste ervaringen in mijn leven, dat de videoclip is opgenomen in Suriname. Het gehele team was van Suriname. Ze hadden alles zo goed georganiseerd en alles wat ik wilde laten zien in de video, hadden ze opgenomen in de opnames. We hebben twee dagen volledig genoten in de jungle van Suriname. Ik wilde een kant van Suriname laten zien aan de wereld die misschien velen mensen niet kennen. Dit was altijd al een droom van mij. Daarnaast wilde ik ontzettend graag terug naar huis, “de jungle” om weer volledig in de natuur te zijn. De hectiek van de stad kan je nogal druk maken in je hoofd. Mijn ziel verlangde enorm naar de natuur terug om lekker op te laden. Een mooiere combinatie dan dit kon ik niet wensen. De mooiste videoclip die ik tot nu heb gemaakt en het terug zijn in de jungle.”

“Ik heb ook meerdere malen gehuild tijdens de opnames van dankbaarheid en al het mooie wat ik heb ervaren daar. Het was een prachtige ervaring die ik altijd in mijn hart zal dragen. A dream come true met het gehele geweldige team”, aldus de artieste in gesprek met Dagblad Suriname.

(Foto: Nanouk Chagall Herders)

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!