17-jarige Andrea Rafaella’s nieuwe release ‘Je Weet Wat Daar Is’

Opeens waren daar Frenna en Emms (Broederliefde) die op TikTok een dansje deden op de sound van Andrea Rafaella. Deze sound was een preview van ‘Je Weet Wat Daar Is’, de nieuwste release van het 17-jarige talent uit Rotterdam, geproduceerd door Avenue (Ashafar, Josylvio, Snelle).

Andrea Rafaella en Sony slaan de komende tijd de handen ineen om haar carrière nóg meer vleugels te geven. 

Andrea Rafaella is vanaf jongs af aan bezig met muziek maken, vloggen en was een van de eerste actieve Nederlandse TikTokkers. Haar loyale achterban volgt haar al een aantal jaren vanwege haar muzikale talenten, dagelijkse vlogs, dans- en make-up tutorials & niet te vergeten haar creatieve TikTok Challenges.

Haar persoonlijke hashtag #AndreaRafaella heeft al meer dan 51 miljoen views behaald en de hashtag #JeWeetWatDaarIs heeft al meer dan 8.5 miljoen views vóór de release. 

Met de signing bij Sony op 16-jarige leeftijd is zij de jongste signing tot dusver. Zij voegt zich bij een muzikale familie waar onder andere Boef, Ronnie Flex en Ashafar ook onderdeel van zijn. ‘Je Weet Wat Daar Is’ vanaf 24 juni overal te streamen.

error: Kopiëren mag niet!