Aaradhya Bachchan over optreden vader Abhishek Bachchan tijdens IIFA Awards

Abhishek Bachchan liet zowel zijn vrouw, Aishwarya Rai, als hun dochter, Aaradhya Bachchan, onder de indruk van zijn dansvoorstelling tijdens de recente IIFA Awards-ceremonie in Abu Dhabi.

Een video van Abhishek die danst op het podium tijdens het evenement, terwijl Aishwarya en Aaradhya hem vanaf de zijlijn toejuichen, werd vrijdag gedeeld op het officiële IIFA Instagram-account:

Het toonde Abhishek die een been schudde bij het nummer “Macha Macha Re” uit zijn film Dasvi. Vanaf de tribune riep Aishwarya uit: “Je hebt het verpest, schatje!” terwijl ze meedeed met het lied met Aaradhya. Op een gegeven moment liep Abhishek zelfs naar hen toe en dansten alle drie samen. Nadat Abhishek klaar was, knielde gastheer Maniesh Paul naast Aaradhya neer en vroeg haar wat ze van het optreden van haar vader vond. Ze zei: “Het was heel, heel, heel, heel, heel, heel, heel goed”, terwijl de menigte juichte.

Dasvi, geregisseerd door Tushar Jalota, werd eerder dit jaar uitgebracht op Netflix en JioCinema en kreeg gemengde recensies. Het speelde ook Yami Gautam en Nimrat Kaur. De film was het vierde OTT-project van Abhishek op rij, na Amazon Prime Video’s Breathe: Into the Shadows, Netflix’s Ludo, Disney Plus Hotstar’s The Big Bull en ZEE5’s Bob Biswas.

Abhishek Bachchan en Aishwarya Rai trouwden in 2007 tijdens een privé ceremonie in het huis van de familie Bachchan in Juhu, Mumbai. Ze verwelkomden Aaradhya in 2011. Het jongste lid van de familie Bachchan vergezelt haar ouders vaak bij professionele opdrachten over de hele wereld, en onlangs reisde met hen mee naar Cannes, waar Aishwarya optrad als een van de ambassadeurs van een cosmeticamerk.

error: Kopiëren mag niet!