Karan Johar’s Dharma Productions – Kiara Advani paar is een winnaar met de vijfde release

De afgelopen weken zijn Varun Dhawan, Kiara Advani, Anil Kapoor en Neetu Kapoor op de promotietour geweest voor hun recente release, Jugjugg Jeeyo. Geproduceerd door Karan Johar’s Dharma Productions en Viacom 18, geregisseerd door Raj Mehta, was de film vrijdag 24 juni in de bioscoop te zien.

De familie-entertainer richt zich op twee generaties stellen die op het punt staan ​​te scheiden. Hoewel de film de theaters heeft bereikt, is vooral het nummer ‘The Punjaabban Song’ een virale hit.

Er is echter een interessante dynamiek tussen Kiara en het productiehuis Dharma die een lange weg heeft afgelegd.

Dharma Productions en Kiara Advani hebben al samengewerkt aan verschillende projecten, waaronder Shershaah en Good Newwz – die beide successen zijn geworden, terwijl de digitale releases Guilty en Lust Stories een doorbraak waren voor Kiara Advani. Door voor de vijfde keer samen te komen, met Jugjugg Jeeyo, heeft het paar opnieuw een winnaar uitgebracht.

Ondertussen heeft Kiara Advani een reeks projecten in de pijplijn, waaronder een onder dezelfde vlag, Govinda Mera Naam met Vicky Kaushal en Bhumi Pednekar. Nu zijn alle ogen gericht op de zesde samenwerking tussen de studio en de ster.

error: Kopiëren mag niet!