Jacqueline Fernandez opgeroepen voor nieuwe verhoorronde

Jacqueline Fernandez kampt met problemen vanwege haar vermeende associatie met oplichter Sukesh Chandrashekhar. Weer een andere keer zou de actrice naar verluidt zijn gedagvaard door de Enforcement Directorate (ED) in verband met de witwaszaak. De actrice vloog naar New Delhi voor een nieuwe verhoorronde op het hoofdkantoor van ED.

Als we de recente berichten mogen geloven, vloog Jacqueline Fernandez naar de hoofdstad om haar verklaring op te nemen nadat de ED haar had opgeroepen voor een nieuwe ondervragingsronde. De actrice werd beschuldigd van connecties met de beruchte oplichter Sukesh Chandrashekhar en er werd beweerd dat ongeveer Rs. 7.27 crores aan geld in beslag werd genomen van de actrice, de opbrengsten van misdrijven. Het is niet de eerste keer dat de actrice wordt ondervraagd over de cadeaus, aangezien ze in het verleden meer dan eens is gevraagd verklaringen af ​​te leggen.

Volgens berichten heeft de ED een verklaring uitgegeven waarin wordt beweerd dat Sukesh zijn medewerker Pinky Irani had aangesteld als zijn boodschapper die dure en luxueuze geschenken aan de actrice zou bezorgen. Interessant is dat in februari 2022 de ED in zijn aanklacht had vermeld dat Pinky degene was die Jacqueline aan Sukesh had voorgesteld.

Aan de andere kant had Jacqueline Fernandez in één van haar verklaringen onthuld, dat ze designertassen, outfits en andere accessoires van high-end merken zoals Gucci, Chanel, Louis Vuitton en onder meer diamanten ringen en armbanden had. In feite had ze in de gerapporteerde verklaring ook vermeld, dat ze zelfs een Mini Cooper had teruggestuurd die haar was geschonken door Chandrashekhar. Desondanks had de ED geconstateerd, dat de actrice en de oplichter tot aan zijn arrestatie op 7 augustus contact met elkaar hadden.

error: Kopiëren mag niet!