Weer arrestaties in kader van aanpak drugshandel – Zes verdachten opgepakt in centrum Paramaribo

In het kader van “Operatie Task Force” heeft een gemengd team van de politie en leden van de Beveiligings- en Bijstandteam Suriname zaterdag 18 juni een drugsinval gepleegd op een adres in de binnenstad van Paramaribo. Daarbij werden vijf verdachten, te weten O.B. (63), C.M. (21), M.R. (34), L.S. (53) en K.A. (27).

Op deze verdachten werden door de politie XTC pillen, marihuana en 7 digitale weegschalen aangetroffen en inbeslaggenomen, zo meldt de politie dinsdagmiddag 21 juni.

In de auto van een zesde verdachte, J.R. (37), die zich dezelfde dag heeft gemeld bij de politie, werd ook drugs gevonden en in beslag genomen. Volgens verklaring van de verdachte is de drugs echter niet van hem. De overige vijf verdachten hebben bekend drugsverkoper en of druggebruiker te zijn.

In het belang van het strafrechtelijk onderzoek zijn de zes in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!