C Futego brengt nieuwe EP “II” uit

De DJ & producer C Futego heeft haar tweede EP uitgebracht. C Futego geeft het volgende mee in gesprek met Dagblad Suriname over haar nieuwste muziekproject. Op de EP “II” zijn 4 nummers te horen: Don’t Listen, Can’t Sleep, I’m Back en Shake Your Soul. Aangezien er weer gefeest mag worden is de toon van de songs vrolijk en opgewekt. Het is weer tijd om lekker te dansen en dat is het gevoel wat C Futego wil meegeven met deze EP.

De titel van de EP is “II”, simpelweg omdat het de tweede EP is van C Futego en ook, omdat ze het heeft uitgebracht op haar verjaardag 11 juni wat valt onder het sterrenbeeld Tweelingen. De afgelopen 2 jaar viel haar geboortedag precies in een total lockdown vanwege de Covid-19-pandemie, dus is er nu genoeg reden om het dit jaar te vieren met nieuwe dansmuziek!

De tracks zijn te beluisteren op alle bekende streaming sites, zoals YouTube, Spotify & AppleMusic.

error: Kopiëren mag niet!