VSL SoundService heeft eigen band

Het bekende Soundverhuurbedrijf VSL Soundservice van Nederland heeft nu ook eigen band genaamd The Bomb. Dagblad Suriname verneemt dat Kaljan Kedar, Steven Kedar en Dipak Haridwarsing de zangers zijn van deze muziekformatie. Zij zullen versterkt worden door nog twee vocalisten.

“Ik ben zelf al ruim 20 jaar actief als geluidsman in de Hindoestaanse muziekscene, heb geluid verzorgd voor vele topbandjes en wij willen nu met onze eigen muziekformatie, overgenomen van de zanger Kaljan Kedar, wat moois gaan maken.”, vertelt manager Vikash Lachman van VSL SoundService.

Hij heeft grote plannen met de groep. “We zijn een samenwerking aangegaan met de muziekproducer SelectaBeats en The Bomb staat dit jaar op het Zomercarnaval dat eind juli in Rotterdam wordt gehouden. Verder is de groep al geboekt voor heel wat privéoptredens.”

Deze maand komt de eerste clip, een Chutney Mashup gezongen door Steven Kedar van The Bomb, uit. Deze wordt op de kanaal van Selectabeats gedropt. Zanger Kalyan Kedar komt ook met een Mashup die vlak erna wordt uitgebracht. Van Dipak Haridwarsing  kunnen we ook een song verwachten.

Het ligt volgens de bandmanager in de bedoeling om elke maand een clip uit te brengen om het publiek te vermaken. Dit kan in de toekomst veranderen naar 1 keer in de 2 maanden, maar The Bomb blijft wel volop clips uitbrengen. “We zijn ook van alle markten thuis zowel jong en oud zullen aan hun trekken komen”, benadrukt Vikash Lachman. Hij is van mening dat er zeker nog ruimte is voor een andere band in de scene. Omdat iedereen zijn eigen stijl en smaak van muziek heeft. “Smaken verschillen.”

error: Kopiëren mag niet!