Artiesten Booster en Kater Karma bijeen voor een song

De artiesten Booster en Kater Karma zijn na jaren weer bijeen voor een samenwerking. Dagblad Suriname verneemt van Mc Vuure, dat het gaat om een Kaseko track. De song ‘Grontapu’ is al gereed en de release staat gepland voor de tweede week van juni.

Het wordt een release met een bijbehorende videoclip. Het is naar zeggen van Booster de eerste samenwerking met Kater Karma. Hoewel de artiesten in het dagelijks leven goede vrienden zijn.

“Het is dat mensen elkaar moeten gunnen en liefhebben. ‘Grontapu’ is één van de vijf songs uit de aankomende kaseko cd van Booster en The Message Band. De song is geproduceerd door TMG studio van Timothy Darius. Op de cd is ook een track met de zanger en drummer Mario van de band Hotfire uit Brokopondo. Het gaat ook goed met The Message Band. De band heeft veel optredens. Niet alleen op huisfeestjes, maar ook commerciële party’s. De groep heeft door het succes van de hit single ‘Gang’, een samenwerking met Bordo en de vraag is groot voor Europa. Ik ben nog aan het onderhandelen en zonder visum en paspoorten praat ik nog niet over een tour”,  aldus Booster in een gesprek.

The Message Band is al zeker drie jaren bezig met muziek maken. Het team heeft een aantal singles uitgebracht in verschillende stijlen. Van zouk, reggae tot kabula. Verder is een album gelanceerd waarop de songs live zijn opgenomen. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!