Promotor Fabian Sijmor in Zwitserland voor release party

De bekende Surinamer en promotor van artiesten Fabian Sijmor is op dit moment in Zwitserland. Hij is daar op uitnodiging van zangeres Samora Souprayen.

“Ik ben in Zwitserland om op 10 juni de release party mee te maken. Het album genaamd ‘Chameleon’ bevat 13 tracks. Als promotor heb ik het voorrecht om als eerste naar ‘Chameleon’ te luisteren. Voor dit muziekproject is Samora een samenwerking aangegaan met de grote Jamaicaanse artiesten  Turbulence, Anthony B en Jahmason. Ik heb eerder een Award Show mogen bijwonen in Frans-Guyana. Het is wel de eerste keer, dat ik zo’n release party kan bijwonen.Het is een eer dat Samora mij heeft uitgenodigd, omdat zij waardering heeft voor datgene wat haar promotor voor de zangeres allemaal doet. Het betekent tegelijkertijd, dat Samora en haar team voor de ticket hebben betaald van Suriname naar Nederland en van Nederland naar Zwitserland. Ook het hotel is geregeld, dus ga niet op de bank slapen”, vertelt Fabian met een smile in gesprek met Dagblad Suriname

Promotor Fabian Sijmor is al 14 jaar actief met het promoten van artiesten via Promarman.com. Het is begonnen met hiphop en toen zag Fabian al heel snel dat andere genres muziek problemen hebben.

Het is ook gebleken bij de jaarlijkse analyse, dat steeds meer artiesten begrijpen hoe belangrijk promotie voor hun kan zijn en hierbij gebruik maken van de expertise van Promarman.com. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!