Ronald Duysker (62) overleden na als voetganger te zijn aangereden door bromfietser

Bromfietser na aanrijding doorgereden en nog niet achterhaald

De 62-jarige Ronald Duysker, meer bekend als “Ron”, is in de vroege ochtend van maandag 9 mei door een bromfietser met duorijder op de Anton Dragtenweg, ter hoogte van Residence Inn, aangereden en een paar dagen aan zijn verwondingen overleden in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, AZP, zo meldt de politie vrijdagmiddag 20 mei.

Na de melding van de aanrijding gingen agenten van het bureau Centrum naar de locatie voor onderzoek. Bij aankomst werd het slachtoffer, die niet aanspreekbaar was, met een beenfractuur en een snijwond in een onderbeen langs de weg aangetroffen. De bromfietser met duorijder bleek na de aanrijding door te zijn gereden en de man in hulpeloze toestand achter te hebben gelaten.

Met een ambulance werd de gewonde man voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen, alwaar hij op donderdag 12 mei is overleden.

Het lichaam van Ronald is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen.

De bromfietser is nog niet achterhaald. De politie doet een beroep op de gemeenschap om alle informatie die kunnen leiden tot het achterhalen van de bromfietser door te spelen aan de politie.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de verkeersunit van regio Paramaribo.

Onder het thema ‘Ron Duysker has left the building’ zal een benefiet ‘Jam session for the homeless’ in naam van Duysker worden gehouden op 28 mei bij River Breeze in Domburg.

error: Kopiëren mag niet!