Artiesten duo Rekesh Dukaloo en JK- Jerry Khayyam blijven samen aan muziekprojecten werken

Het artiestenduo Rekesh Dukaloo en JK- Jerry Khayyam heeft bekendheid weten te vergaren met muziekprojecten en samenwerkingen. Dagblad Suriname verneemt van de artiesten, dat het muziekproject Old Is Gold Pt. 2 is voltooid. Rekesh Dukaloo zegt, dat Old Is Gold Pt. 2 stond gepland voor december 2020. 

“Vanwege drukte is het toen niet gelukt. We wilden graag een ballad doen in plaats van alleen snellere songs. Dit jaar, mei 2022 is het een feit”, zegt Dukaloo.

Old Is Gold Pt. 2 is uitgebracht met vocals van Rekesh Dukaloo en JK-Jerry Khayyam. Rekesh Dukaloo (RD Musiq) heeft gezorgd voor de muzikale omlijsting. Dennis Nurmohamed is de producer en Jamie Makka heeft de videoclip in orde gemaakt. De videoclip is te bekijken en beluisteren via het YouTube-kanaal Jerry Khayyam en streamingdiensten.

Rekesh Dukaloo en JK-Jerry Khayyam kennen elkaar al sinds 2000 toen zij allebei nog in bandjes zongen, maar Dukaloo is in 2002 gestopt en ging andere muziekstijlen doen. Hij kwam in 2019 weer in contact met JK-Jerry Khayyam en toen zijn de artiesten gaan bedenken of zij iets samen konden gaan doen en zo kwam eerst de “Old Gold Medley” en daarna de “90s Desi Mashup part 1 & 2”. De artiesten doen daarnaast hun soloprojecten en zijn super blij.

Op de vraag wanneer het duo voor het Surinaams publiek zal optreden geven de artiesten aan, dat eraan wordt gewerkt, maar dat meer informatie later komt.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!