Geslaagde lancering Caribbean Soca Chutney Mixtape part 3

Dj Crazyneedle heeft goed nieuws voor alle muziekliefhebbers.  Anil Ramharakh zegt in gesprek met Dagblad Suriname, dat hij heeft gewerkt aan de Caribbean Soca Chutney Mixtape Part 3. Dit heeft een Caribisch muziek karakter.

De mixtape telt 53 pokoes. Anil Ramharakh spreekt van een geslaagde cd launch. In het bijzonder voor de YouTube fans is er een video van de mixtape in de maak. De laatste 2 mixtapes door Crazyneedle zijn momenteel trending op YouTube.

Op de vraag waarom de focus wordt gelegd op Caribische muziek zegt Aniel, dat Dj Crazyneedle artiesten zowel nationaal als internationaal volgt. Verder blijkt dat songs van artiesten uit Guyana, Trinidad etcetera razend populair zijn geworden onder Surinamers. Dj Crazyneedle mocht weer oppakken met optredens tijdens een geslaagde show van Triple R promotions. Hiertoe zijn artiesten uit Guyana gehaald, te weten Tony Cutz, Vicadi Singh, Bunty Singh, Vanity Willy met full band Shakti Strings. De eerste show werd gehouden op 30 april in Nickerie en de tweede, weer met een heel goede opkomst, volle bak, op zondag 1 mei te Roeli’s Event Venue.

Naast de lancering van part 3 gaat Dj Crazyneedle (Anil Ramharakh) zich klaar maken voor een Spanje tour. Crazyneedle is al jaren actief in de muziekwereld en gaat door met het entertainen van het publiek, zowel op nationaal- als op internationaal niveau.

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!