Katy Perry over haar aankomende single

Terwijl ze haar American Idol-run afrondt, maakt Katy Perry zich op voor haar volgende poptijdperk. =Eerder deze week, terwijl ze bezig was met de Idol-promo, maakte Perry een verleidelijke opmerking over haar aankomende single, die, ingetogen, volgens haar een van haar beste werken tot nu toe is.

Perry zei dat het naamloze nummer, waarvan de releasedatum nog niet is bekendgemaakt, “een van mijn grootste nummers is die nog moet verschijnen.”

Het nummer is mede geschreven door de 28-jarige Canadees-Congolese zangeres Lu Kala, vooral bekend in de Verenigde Staten vanwege haar speelfilm op Latto’s nummer ‘Lottery’ uit 2023. “Maar het komt uit”, zegt Perry, 39, opgewonden, terwijl zij Kala adviseert, “zeg niets!”

Kala kon haar opwinding natuurlijk nauwelijks bedwingen en deelde een serie foto’s met Perry van haar bezoek dinsdag 23 april met het onderschrift: ‘Mij kennen betekent weten dat ik VOOR ALTIJD een Katy-fan ben geweest!!’

Diezelfde avond trok Perry het gordijn verder open voor de langverwachte opvolger van haar album Smile uit 2020 en vertelde Access Hollywood, dat haar nog titelloze LP een van haar gelukkigste tot nu toe is. “Ik moet nog een plaat maken vanuit een plek waar ik me heel gelukkig, heel en vol liefde voel”, zei ze. “Soms zeggen artiesten: ‘Oh, dat is saai, je wilt muziek maken vanuit een soort hardere plek’, maar eigenlijk is het heel vrolijk en vrolijk, zoals pure vreugde en plezier en speels en feestelijk en een feest.”

error: Kopiëren mag niet!