Social Army gestart met trainersopleiding

Social Army is dinsdag 3 mei gestart met een trainersopleiding. Jongeren tussen de 19 en 35 jaar mochten zich opgeven om deel te nemen aan de trainersopleiding. De training duurt van 2 mei tot 8 mei. De trainingsdagen zijn van dinsdag tot en met vrijdag, tussen vijf uur ‘s middags en acht uur ’s avonds. Op de zaterdag en zondag worden de trainingen de hele dag verzorgd.

Tijdens de opleiding wordt de trainees geleerd hoe om te gaan met kinderen tussen de 6 en 16 jaar. Er worden handvatten en technieken meegegeven om de kinderen goed te kunnen trainen/begeleiden. 

De trainingspunten waaraan aandacht wordt besteed zijn discipline, gedragsverandering en zogenoemde ‘basis life skills’.

Na afronding van deze trainersopleiding ligt het in de bedoeling van Social Army om deze punten toe te passen bij de jeugdigen tussen de 6 en 16 jaar. Social Army wil gedurende 6 maanden elk weekend de tijd nemen om de kinderen deze punten bij te brengen.

Indien u geïnteresseerd bent of meer wilt weten over de trainersopleiding dan kunt u een app sturen naar het nummer 8568344.

IS

error: Kopiëren mag niet!