Gestolen auto strandt zonder benzine waarop bestuurder is aangehouden

Bestuurder week eerder vrijgelaten uit gevangenis…

Twee surveillerende motoragenten hebben donderdagochtend 25 april iets over tien  uur de bestuurder van een witte Toyota Wish aangehouden.

Volgens verklaring van een van de motoragenten stopte de bestuurder dusdanig op de Sir Winston Churchillweg nabij de Beekhuizenbrug, dat het doorgaand verkeer compleet werd gestremd. De bestuurder zei dat de benzinetank leeg was en hij dus niet verder kon rijden. 

Een voorbijrijdende automobilist toonde de agenten een foto op Facebook van een gestolen auto. De agenten maakten hierop contact met het Command Center die bevestigde dat dezelfde ochtend aangifte van diefstal was gedaan bij het politiebureau Rijsdijk van de witte Toyota Wish met alle genoemde kenmerken. Vervolgens werd de 28-jarige  bestuurder F.A. als verdachte aangemerkt en aangehouden.

Deze verdachte verklaarde dat de wagen toebehoorde aan een dronken man die op Para woont. Volgens politieonderzoek is ook gebleken dat F.A. een oude bekende is en dat hij een week geleden uit de gevangenis in vrijheid was gesteld.

De verdachte en het voertuig werden naar het politiebureau Livorno overgebracht en vervolgens overgedragen aan het bureau Rijsdijk. Na overleg met het Openbaar Ministerie is F.A. in verzekering gesteld.

Het politiebureau Rijsdijk onderzoekt deze zaak verder.

error: Kopiëren mag niet!