Maa mash-up met vocals van Wirish Mahabier opgedragen aan grootmoeder en alle moeders

De talentvolle Wirish Mahabier heeft in korte tijd een tweede videoclip uitgebracht. Dagblad Suriname verneemt van Mahabier, dat de Maa mash-up is opgedragen aan zijn grootmoeder wijlen Sewnarainia (meer bekend als Sewrania) Kalidien-Kalicharan en alle moeders. Een ode dus en tegelijkertijd een Moederdag Special muziekproject.

Dit project heeft de zanger bewerkstelligd in samenwerking met Sasra Media. Maa mash-up is gelanceerd met een bijbehorende videoclip en is te bekijken via YouTube kanaal Sasra Media. Sasra heeft gezorgd voor de muzikale omlijsting en de videoclip. De artiest nam het initiatief voor dit project na het overlijden van zijn grootmoeder Sewnarainia Kalidien-Kalicharan. Hij koos voor bestaande Bollywood songs waarin vol lof over moeders wordt gezongen. Hij selecteerde delen uit de bestaande nummers ‘Maa Nahi milti’, ‘Yeh Bandhan To’, ‘Tu Kitni Achhi Hai Tu Kitni Bholi Hai’ en ‘Teri Ungli Pakad Ke Chala’. Zodoende is Maa mash-up tot stand gekomen. 

“Dit speciaal nummer is opgedragen aan Sewnarainia en ook een speciaal lied voor al die moeders die er zijn. Hou van ze en breng veel tijd door met onze moeders en vaders terwijl ze om ons heen zijn, omdat we de tijd niet terug kunnen brengen. Getracht de liefde respect waardering die er leeft onder haar 9 kinderen voor haar te tonen”, schreef Mahabier onder andere op social media bij het uitbrengen van zijn videoclip. 

Wirish is niet verbonden aan een muziekformatie, maar heeft altijd enorme affiniteit gehad met zang en muziek. “Zang is altijd mijn hobby geweest en af en toe op familiefeesten trad ik wel op als gastzanger. Ik word onder mijn families en vrienden wel de showman genoemd’, vertelt hij in gesprek met Dagblad Suriname. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!