Cursisten Knip & Stik Modevakschool slagen voor examen

Op de Knip e& Stik Modevakschool worden al jaren cursussen verzorgd en cursisten worden opgeleid tot modiste. De eigenaresse tevens lerares van Knip & Stik Modevakschool Sharmila Raghoebarsing vertelt in gesprek met de krant met trot,s dat een groep cursisten het examen heeft behaald. 

“Op 26 maart hebben de cursisten hun diploma in ontvangst mogen nemen. Het gaat om de cursisten die op Nieuw Charlesburg en op Rehemalbuiten de opleiding hebben gevolgd. Zij hebben na een opleiding van een jaar het examen afgelegd. Op het examen moest een ieder een jurk maken op eigen maat. (uitwerken, knippen, stikken etcetera). Wat ben ik trots op mijn cursisten. Dit is het bewijs, dat zij door hard te werken, zich in te zetten en geduld te hebben hun doel hebben kunnen realiseren. Op de foto’s zijn de cursisten te bewonderen in de jurk die zij voor zichzelf hebben vervaardigd tijdens het examen. Mijn complimenten en felicitaties aan al mijn cursisten”, aldus Sharmila Raghoebarsing. 

Knip & Stik Modevakschool heeft een aangepaste en leuke diploma uitreiking gehad met een modeshow. Het gaat om de cursisten: 

1. Flora Afonsoewa

2. Poernima Sheoratan-Chotoe

3. Santusha Dargahi

4. Soenita  Sital-Doerga

5. Rositadebie Chotkoe-Goedoen

6. Sheritsa Ranoesetiko-Hankers

7. Marlyn Bhikhoe-Kersout

8. Carmen Faerber-Maddoe

9. Magda Komsasi

10. Sardhakoemarie Koendji-Parran

11. Soenita Doekhi-Ramgoelam

12. Radhima Chatta-Raghoebarsing

13. Phyllis Paujali

14. Ranoe Srigopal

15. Shirley Stolk – Wakidin

16. Alicia Watamalejo

17. Jacintha Winter

(Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!