Ayushmann Khurrana speelt de hoofdrol in Karan Johar’s spionagekomedie

Ayushmann Khurrana begint aan een nieuwe filmische reis met de productie van Karan Johar. Het komende project van de acteur, na het succes van ‘Dream Girl 2’, markeert zijn samenwerking met het gerenommeerde productiehuis en de veelgeprezen producer Guneet Monga.

De nog titelloze film, geregisseerd door Aakash Kaushik, zal conventies doorbreken met zijn innovatieve mix van spionage en komedie. Volgens Pinkvilla heeft het script enorme opwinding opgeleverd bij Karan Johar en Guneet Monga, en belooft het een commerciële entertainer boordevol spanning, actie en humor. Omdat Ayushmann Khurrana perfect bij het personage past, zal de productie over een paar maanden van start gaan, en binnenkort wordt een officiële aankondiging inclusief de titel verwacht.

Een belangrijke ontwikkeling is dat er discussies gaande zijn om Sara Ali Khan te casten als de vrouwelijke hoofdrolspeler tegenover Khurrana.

Als het project wordt afgerond, zou de opname van Sara Ali Khan het project nog meer sterrenkracht geven, waardoor de verwachtingen bij het publiek toenemen. Aakash Kaushik, bekend van zijn bijdragen als schrijver in meerdere komische films, gaat zijn regiedebuut maken met deze ambitieuze spionagekomedie.

Terwijl de voorbereidingen intensiveren, maakt het productieteam zich op om in juni 2024 met filmen te beginnen.

error: Kopiëren mag niet!