5 personen zondag positief op Covid-19 getest uit 29 testen – Nog maar 2 mensen met Covid in het ziekenhuis

Zondag 27 maart zijn 5 personen positief op Covid-19 getest uit een totaal van 29 uitgevoerde testen, aldus de website covid-19.sr. Dat waren dinsdag 30 personen, woensdag 45, donderdag 12, vrijdag 21 en zaterdag 17.

Geen enkele persoon is zondag aan het virus overleden, waardoor het totaal aantal aan het virus overleden personen – sinds het begin van de pandemie medio maart 2020 – nu al enkele dagen 1.324 bedraagt.

Daling aantal opnames ziekenhuizen stabiliseert

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen in Suriname ligt zondag nog steeds geen enkele patiënt en in totaal liggen nu 2 personen met het virus in een ziekenhuis (dat waren er dinsdag 7, woensdag 5, donderdag 3 en vrijdag en zaterdag 2) en dat schommelde sinds vorige week maandag rond de 8.  

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 79.155.

PK

error: Kopiëren mag niet!